Overskrift

Koldbøtte & knus giver som ekstra service:

  • Bleer, vådservietter, skumklude, forskellige cremer.
  • Savlesmæk, spiseforklæde
  • Barnevogn incl. alt tilbehør 

 

Jeg arbejder altid på at forny min viden og få en masse erfaring så at koldbøtte & knus kan blive det bedste sted for jeres barn at være.              Det gør jeg i form af foredrag og aftenskurser. 

 

Har bla. Været på 10 ugers kursus i forældresamarbejde, til foredrag om sensitive børn og et foredrag/ kursus i rytmik og sang. Kursus i kompetenceudvikling 0-5 årige. Førstehjælpskursus er lige opdateret 7/3 2024 og kursus i den nye styrkende pædagogisk læreplan afsluttet. Kursus om præmature (for tidligt fødte børn) Det sidste kursus var i efteråret 2022 som var Mentalisering i omsorgs og relationsarbejde

Alt sammen er i min egen interesse og foregår enten om aftenen eller i weekenden så pasningsordningen er ikke berørt af det. 

 

 

 Hvis pasningsordningen er lukket, er det forældrene selv der skal finde pasningsmulighed til barnet ( ingen vikarordning).

 

Hvis i/jeg  af en eller anden årsag måtte være nødt til at flytte jeres barn fra pasningsordningen, er der gensidig 3 mdr. opsigelse  fra den 1. i måneden.

Der kan ikke opsiges i juni mdr, da det er mine feriepenge!! Medmindre at barnet fylder tre år. 🙂

Del siden